2015/03/10

Apie Kaziuko mugę / Thank you for being in St. Casimirs Fair

Taigi pagaliau ir man teko pamatyti Kaziuko mugę iš vidaus, t.y. pabūti ne pirkėju, o pardavėju. Ir nors ši mugė ankščiau man buvo susijusi su dideliu chaosu, žmonių gausa, dešromis ir kopūstais, šį kartą viskas pasirodė šiek tiek kitaip.
 Mugės organizavimas dalyviams buvo gana sklandus, ir kaip galėtų būti kitaip renginiui, kuris vyksta nuo XVII a. pradžios.
Negaliu papasakoti daug, nes mačiau gal tik ketvirtą dalį visos mugės ir tai galėtų atrodyti šiek tiek neobjektyvu, tačiau man įstrigo keli momentai:
- Žmonės, kuriems įdomu tai, ką darau, gali mane rasti net atbėgę iš kito galo mugės :)
- vieni žmonės, pamatę mūsų stendą, iš karto eina prie jo, kitų tai nei kiek nesudomina ir jie praeina (šitą momentą man labiausiai patiko stebėti :)
- dažniausiai tiesiai prie mano darbų stendo ėjo užsieniečiai arba kažkaip su tuo susiję  :) arba iš esmės man labai įdomūs žmonės ;) arba mano ištikimiausieji draugai ;)
- iš tų, kurie domėjosi mano darbais, ir /arba sakė, kad tai yra labai gražu, aš gavau pozityvią dozę energijos gal kokiems metams :)
- verbų kūrėjai nusipelnė geriausio ir negalima jiems leisti mesti šios veiklos, nors jie apie tai ir galvoja
- kai kuriems žmonėms norėjosi atiduoti viską dovanų už tai, kad jie ilgai žiūrėjo į mano darbus ir sakė, kad pirktų jei turėtų pinigėlių ( šitai man buvo skaudžiausia)
- Kaziuko mugėje atsiranda spindulių, kurie yra labai įdomūs ir iš karto pastebimi
-aš ne verslininkė


Bet svarbiausia, labai noriu padėkoti Jums visiems !


2015/03/05

Kaziuko mugei / St. Casimir's Fair

Jau viskas padaryta mugei, dabar tik gero oro ir smalsių lankytojų!

Getting ready for St. Casimir's Fair !